Over Ons

Vakman Shane

Schilder inhuren bij Garant Schilderwerken? Dan sta ik voor u klaar. Mijn naam is Shane en ik ben de vakman van Garant Schilderwerken. Ik ben een professionele en gecertificeerde schilder met onderliggende ervaring in het schilderen van huizen, kantoren en winkels. Ik werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals Sikkens en Sigma en heb de kennis en vaardigheden om uw project tot in perfectie uit te voeren. Of u nu een kleine of grote opdracht heeft, ik staat klaar om uw schilderproject naar uw wensen uit te voeren. Ik ben trots op de reputatie en de tevredenheid van onze klanten is zijn hoogste prioriteit.

Over mij

Graag deel ik met u mijn passie voor de kunst van het schilderen. Voor mij is schilderen altijd een integraal onderdeel van mijn leven geweest. Ik ben begonnen met schilderen bij het bedrijf van mijn vader en heb daar veel geleerd. Het was een ongelooflijk leerzame ervaring voor mij en een die mijn passie voor schilderen alleen maar verder aanwakkerde.

Mijn schildersbedrijf

Nu heb ik mijn eigen schildersbedrijf en het stelt me in staat om mijn passie voor schilderen volledig uit te drukken. Ik werk met een klein team van getalenteerde schilders en samen bieden wij een uitgebreide reeks schilderdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om het verven van een kamer, het opknappen van een kantoorruimte of het renoveren van een volledig huis, ons team staat klaar om de klus te klaren met hoogwaardige service en precisie.

 

Enkele voorbeelden van voorgaande projecten